E martë, mars 31, 2015 Kosova 20:05

Lajmet

Bujqësia organike, sjell "Ballkanin" në Kosovë

Ilustrim

04.12.2013
Përfaqësues të Kosovës, Serbisë, Bosnjës e Hercegovinës, Kroacisë, Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Bullgarisë do të takohen sot në afërsi të Prishtinës për të diskutuar rreth bashkëpunimit bujqësor.

Arsyeja e mbledhjes së këtyre përfaqësuesve shtetëror është një konferencë për Bujqësinë Organike.

Sipas një njoftimi nga Ministria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural e Kosovës, në kuadër të këtij Rrjetit Ballkanik, Prishtinën zyrtare do ta përfaqësojë vet ministri Blerand Stavileci.
04 dhjetor 2013
04 dhjetor 2013

Kalendari