E shtunë, maj 23, 2015 Kosova 09:16

Bota

Nënshkrimet më të falsifikuara më 2012

IlustrimIlustrim
x
Ilustrim
Ilustrim
Nënshkrimet e këngëtarit amerikan Elvis Presley dhe grupit britanik The Beatles kanë qenë ndër nënshkrimet më të falsifikuara gjatë vitit 2012.  Gjysma e këtyre nënshkrimeve janë shitur si autografe autentike, por shuma e saktë e përfitimeve nuk është dhënë.

Deri më tash, dy nënshkrimet më të popullarizuara për falsfikim kanë qenë ato të ish-presidentit amerikan, John F. Kennedy dhe këngëtarit të njohur botëror, Michael Jackson.

Përzgjedhja Jonë

Për një vit, priten një milion metra kub pyje

Kosova ka 460 mijë hektarë pyje. Rreth 80 për qind e lëndëve djegëse në vend kanë burim pyjet. Andaj, ekspertët thonë se pyjet në Kosovë nuk janë në nivel të kënaqshëm, derisa shtojnë se gjatë një viti priten rreth një million metra kub pyje.

Një milion euro për shëndetësi në veri

Qeveria e Kosovës ka ndarë 15 milionë euro për katër komunat në veri të Kosovës, Mitrovicën e Veriut, Leposaviqin, Zubin Potokun dhe Zveçanin. Për sektorin e shëndetësisë janë ndarë 1 milion euro.

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.