E mërkurë, prill 16, 2014 Kosova 06:25

Lajmet

Përmbytje në Japoni

Madhësia e shkronjave - +
Shirat e rrëmbyeshëm kanë shkaktuar përmbytje në gjithë Japoninë. Autoritetet kanë rekomanduar evakuuimin e mbi 87 mijë njerëzve.

Instituti meteorologjik njoftoi se reshjet pritet të vazhdojnë edhe në ditët e ardhshme, si dhe paralajmëroi rrëshqitje të dheut e përmbytje në shumë zona të vendit.