E premte, maj 22, 2015 Kosova 11:59

Lajmet

Gjykatësi nga Gjilani akuzohet për marrje të ryshfetit

IlustrimIlustrim
x
Ilustrim
Ilustrim
Prokuroria Komunale në Prizren ka parashtruar sot akuzë kundër Miodrag Paviq - gjykatës në Gjykatën Komunale në Gjilan, për shkak të veprës penale “marrja e ryshfetit”.

Prokuroria gjithashtu ka propozuar caktimin e masës së paraburgimit për personin e akuzuar.

I pandehuri Paviq akuzohet se ka kërkuar dhe pranuar përfitim pasuror për vete, në vlerën prej 2400 franga zvicerane,  për të kryer veprimin zyrtar, si gjyqtar i çështjes.

Prokuroria Komunale në Prizren nofton se nga provat e siguruara, dyshohet se i pandehuri ka kryer veprën penale marrja e ryshfetit dhe ndaj të njejtit është propozuar caktimi i masës së paraburgimit.

Përzgjedhja Jonë

Manuali i IS-it për militantët, përdorni ngjyrë të padukshme dhe mustaqe false

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.