E hënë, maj 25, 2015 Kosova 13:21

Lajmet

Policia përleshet me protestuesit në Azerbajxhan

Baku, 17 nëntor 2012.Baku, 17 nëntor 2012.
x
Baku, 17 nëntor 2012.
Baku, 17 nëntor 2012.
Policia në Azerbajxhan ka arrestuar rreth 30 aktivistë të opozitës, të cilët kanë bërë përpjekje që të organizojnë një protestë në Baku, për të kërkuar dorëheqjen e presidentit dhe shpërbërjen e parlamentit.

Rreth 100 persona, të tubuar përmes thirrjeve në Facebook, kanë dalë në rrugë, duke brohoritur: “Të shpërbëhet parlamenti” dhe “Presidenti duhet të japë dorëheqje”.

Policia ka shpërndarë protestuesit duke përdorur shufra gome. Disa gazetarë po ashtu janë rrahur nga zyrtarët policorë, derisa kanë bërë përpjekje për të fotografuar.

Protesta, e cila nuk ka pasur lejen e autoriteteve, është organizuar nga të rinjtë e partive opozitare.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.