E hënë, maj 25, 2015 Kosova 13:26

Lajmet

SHBA kundërshton kërkesën palestineze në OKB

Victoria NulandVictoria Nuland
x
Victoria Nuland
Victoria Nuland
Shtetet e Bashkuara kanë kundërshtuar edhe sot kërkesën e Autoritetit Palestinez bërë Asamblesë së Ëprgjitshme të OKB-së në lidhje me shtetësisën.

“Nuk mendojmë se ndonjë lëvizje në Asamblenë e Përgjithshmë është e dobishme, ose ndonjë tekst në AP të OKB-së është i dobishëm. Ne mendojmë se do të jetë, siç kam thënë dje, një gabim”, u shpreh zëdhënësja e Departamentit Amëerikan të Shtetit, Victoria Nuland.

Në mbështetje të kërkesës palestineze sot ka dalë Franca, derisa OKB ka kërkuar vendime të përgjegjshme.

“Sa i përket Francës dhe shteteve tjera, ne nuk pajtohemi me aleatët tanë të vjetër në lidhje më këtë çështje. Ata e dinë se ne nuk pajtohemi me ta, mbi vendimin e tyre sovran se si do të merren me këtë çështje”, tha Nuland.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.