E hënë, maj 25, 2015 Kosova 05:18

Lajmet

Prishtinë: Në sheshin Nëna Tereze qytetarët e presin Haradinajn

Qytetarët në qendër të Prishtinës e ndjekin ekranin e madh televiziv gjatë vendimit të gjykatës së Hagës për lirimin e Haradinajt, Brahimajt dhe BalajtQytetarët në qendër të Prishtinës e ndjekin ekranin e madh televiziv gjatë vendimit të gjykatës së Hagës për lirimin e Haradinajt, Brahimajt dhe Balajt
x
Qytetarët në qendër të Prishtinës e ndjekin ekranin e madh televiziv gjatë vendimit të gjykatës së Hagës për lirimin e Haradinajt, Brahimajt dhe Balajt
Qytetarët në qendër të Prishtinës e ndjekin ekranin e madh televiziv gjatë vendimit të gjykatës së Hagës për lirimin e Haradinajt, Brahimajt dhe Balajt
Qindra qytetarë janë mbledhur në një skenë të improvizuar në sheshin Nëna Terezë në Prishtinë, në pritje të arritjes së ish kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinajt, i cili sot është shpallur i pafajshëm nga Tribunali i Hagës, në të gjitha pikat e aktakuzës së ngritur për krime lufte.

Të pafajshëm janë shpallur edhe dy ish bashkëluftëtarët e tij, Lahi Brahimaj dhe Idriz Balaj.

Zoti Haradinaj pritet që pas pak çastesh t’u drejtohet qytetarëve të shumtë të mbledhur në qendër të Prishtinës.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.