E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 02:31

Lajmet

Daçiq paralelizon borën me takimin e tij me Thaçin

Ivica DaçiqIvica Daçiq
x
Ivica Daçiq
Ivica Daçiq
Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiq, i ka qortuar përgjegjësit për pastrimin e rrugëve, se nuk ia kanë dalë të zhbllokojnë rrugët nga bora.

Ai i ka kritikuar ata se nuk kanë reaguar me kohë kur ka nisur të bie borë në Serbi.

“Vendimet duhet të merren shpejt. Kur unë kam mundur të takohem me Thaçin dhe të marrim vendime, të gjitha të tjerat janë më pak të dhimbshme”, ka thënë Daçiq.