E dielë, maj 24, 2015 Kosova 21:15

Lajmet

KS dënon Korenë e Veriut

Lansimi i raketes, Kore Veriore, 12 dhjetor, 2012Lansimi i raketes, Kore Veriore, 12 dhjetor, 2012
x
Lansimi i raketes, Kore Veriore, 12 dhjetor, 2012
Lansimi i raketes, Kore Veriore, 12 dhjetor, 2012
Këshilli i Sigurimit i OKB-së, përfshirë Kinën dhe Shtetet e Bashkuara, e dënuan Korenë Veriore se ka lansuar një raketë, edhe pse e kishte të ndaluar dhe paralajmëroi se do të ndërmarrë veprime të mëtejshme.

“Anëtarët e Këshillit të Sigurimit e dënuan këtë lansim, që është shkelje e qartë e rezolutave 1718 dhe 1874 të Këshillit të Sigurimit”, thuhet në një deklaratë të miratuar nga Këshilli 15 anëtarësh pas konsultimeve urgjente.

Këshilli pati paralajmëruar pas nisjes së dështuar të raketës në muajin prill, se do të ndërmarrë “masa” po që se qeveria e Koresë së Veriut bën ndonjë përpjekje të re lansimi.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.