E hënë, maj 25, 2015 Kosova 13:27

Lajmet

Kosovë: Suedia ndihmon edhe në vitin 2013

x
Ministri i jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, dhe Ingrid Johanson, nga Agjencia Suedeze Ndërkombëtare për Bashkëpunim Zhvillimor (Sida), kanë nënshkruar sot zgjatjen e Marrëveshjes për bashkëpunim zhvillimor ndërmjet Qeverisë së Suedisë dhe Qeverisë së Kosovës, ka njoftuar Ministria e jashtme e Kosovës.

Kjo marrëveshje është zgjatur deri më 31 dhjetor të vitit 2013, dhe sipas saj, Suedia do të ofroj mbështetje financiare për bashkëpunim zhvillimor ndërmjet Kosovës dhe Suedisë.

Sipas njoftimit, bashkëpunimi do të fokusohet në tre sektorë kryesorë: në mjedis dhe klimë, arsim dhe  qeverisje demokratike dhe të drejtat e njeriut.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.