E dielë, maj 24, 2015 Kosova 23:16

Lajmet

Bushi dhe Thatcher bëjnë më mirë

Ish-presidenti i SHBA-së, George H.W. Bush.Ish-presidenti i SHBA-së, George H.W. Bush.
x
Ish-presidenti i SHBA-së, George H.W. Bush.
Ish-presidenti i SHBA-së, George H.W. Bush.
Gjendja e ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara, George Bush, dhe e ish-kryeministres britanike, Margaret Thatcher, është përmirësuar.

Raportet nga Hjustoni kanë bërë të ditur se ish-presidenti 88 vjeç ka dalë nga kujdesi intensiv dhe është vendosur në dhomë të rregullt të pacientit.

Bushi ka kaluar shumicën e tetë javëve të fundit në spital, për shkak të problemeve me bronkit.

Ndërkaq, ish-kryeministrja Thatcher ka dalë nga spitali, pas një operacioni të vogël më 21 dhjetor.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.