E enjte, janar 29, 2015 Kosova 05:17

Lajmet

Haga mbyll zyrat në Kosovë dhe Kroaci

Gjykata Ndërkombëtare për Krime LufteGjykata Ndërkombëtare për Krime Lufte
x
Gjykata Ndërkombëtare për Krime Lufte
Gjykata Ndërkombëtare për Krime Lufte
Zyra e Tribunalit të Hagës, prej sot, është mbyllur në Kosovë dhe në Kroaci, ndërsa do të vazhdojë të jetë e hapur në Beograd dhe në Sarajevë.

Kështu ka bërë të ditur Tribunali i Hagës në njoftimin që ka publikuar në ueb-faqen e tij.

“I jam mirënjohës stafit të të dyja zyrave ndërlidhëse, i cili për vite ka punuar në mënyrën më të përkushtuar dhe ka ofruar mbështetje esenciale për punën e Tribunalit”, ka thënë presidenti i Tribunalit të Hagës, gjykatësi Theodor Meron.

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015