E hënë, maj 25, 2015 Kosova 03:12

Lajmet

Kosova e Franca - për rritje të bashkëpunimit ekonomik

Prishtinë, 4 janar 2013.Prishtinë, 4 janar 2013.
x
Prishtinë, 4 janar 2013.
Prishtinë, 4 janar 2013.
Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari Lila, ka pritur sot ambasadoren e re të Francës në Kosovë, Marsye Daviet, me të cilën ka diskutuar për intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve, në fushën e ekonomisë.

“Është e rëndësishme që përmes ambasadës suaj, por edhe Odës Ekonomike Franceze, të promovohen më shumë potencialet e Kosovës për investime, si dhe krijimi i partneritetit në mes të bizneseve kosovare dhe atyre franceze”, ka thënë Kusari-Lila.

Ambasadorja Daviet ka thënë se do të japë më të mirën nga vetja që të ketë më shumë biznese franceze të pranishme në Kosovë.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.