E hënë, maj 25, 2015 Kosova 03:20

Lajmet

Rezoluta e re në mbrojtje të politikës së vjetër

Çedomir JovanoviqÇedomir Jovanoviq
x
Çedomir Jovanoviq
Çedomir Jovanoviq
Kryetari i Partisë Liberale Demokratike të Serbisë, Çedomir Jovanoviq ka vlerësuar se mospublikimi i platformës për Kosovën konfirmon faktin që nuk ka konsensus në mes të pozitës në lidhje me platformën për zgjidhjen e problemit të Kosovës.

“Sot është bërë e qartë se para debatit për rezolutën në Parlamentin e Serbisë e cila për ka përmbajtja e saj nuk dallon shumë nga ato të kaluarat, fshihet jo serioziteti dhe mungesa e vizionit të njerëzve që qeverisin me vendin”, ka vlerësuar Jovanoviq në një deklaratë për publik, raportojnë mediat serbe.

Ai tha se senanca e paralajmëruar në Parlamentin e Serbisë do të humb rëndësinë pasi që pritet që prapë të flitet për rezolutën që është si produkt i një politike e cila nuk është e gatshme që të ofrojë asgjë përveç frazave të përsëritura disa herë deri më tani.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.