E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 19:19

Lajmet

SHBA: Zëvendëspresidenti Joe Biden e dha betimin

Joe BidenJoe Biden
x
Joe Biden
Joe Biden
Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, sot e ka dhënë betimin dhe është inauguruar në mandatin e dytë në këtë post të lartë.

Zoti Biden, 70 vjeçar, e ka dhënë betimin para gjyqtares së Gjykatës Supreme, Sonia Sotomayor, gjatë një ceremonie private në rezidencën e tij në Uashington.

Joe Biden dhe presidenti Barack Obama do të betohen përsëri nesër gjatë një ceremonie publike para ndërtesës së Kongresit të Shteteve të Bashkuara.