E dielë, mars 29, 2015 Kosova 19:20

Lajmet

Bullgari: Sulmuesi thotë se kishte për qëllim ta frikësonte dhe jo ta vriste

Foto nga sulmi i politikanit bullgar, Ahmet DoganFoto nga sulmi i politikanit bullgar, Ahmet Dogan
x
Foto nga sulmi i politikanit bullgar, Ahmet Dogan
Foto nga sulmi i politikanit bullgar, Ahmet Dogan
Njeriu i cili i'a drejtoi pistoletën e gasit politikanit bullgar, ka thënë se qëllimi i tij ka qenë më shumë që ta frikësonte dhe jo ta vriste atë.

Një gjykatë të martën vendosi se Oktay Enimehmedov duhet të vazhdojë të mbetët i arrestuar nga frika se mund të arratiset por edhe për shkak të sigurisë së tij. 

Sulmuesi 25 vjeçar, mund të përballët deri më 6 vjet burg për shkak se i kishte drejtuar armën Ahmet Dogan-it, kreut të Lëvizjes për të Drejtat dhe Liritë, gjatë kohës kur ky i fundit ishte duke mbajtur një fjalim.