E martë, janar 27, 2015 Kosova 06:45

Lajmet

Vazhdon punimet Kongresi i PDK-së

Foto IlustrueseFoto Ilustruese
x
Foto Ilustruese
Foto Ilustruese
Në Prishtinë sot vazhdon punimet Kongresi Zgjedhor i Partisë Demokratike.

Në agjendë për ditën e sotme është zgjedhja e kryetarit dhe e udhëheqjes së re të partisë.
Kryetari aktual, Hashim Thaçi, nuk ka kundër-kandidat në garën për kryetar.

Kongresi ka hapur punimet të shtunën, pa pjesëmarrjen e disa prej figurave kryesore të partisë – në mesin e tyre nënkryetari i parë i PDK-së, Fatmir Limaj, i cili ndodhet në burg, dhe sekretari i përgjithshëm i partisë, Jakup Krasniqi, i cili ka akuzuar Thaçin për ngulfatje të shtetit dhe të partisë.

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015