E hënë, janar 26, 2015 Kosova 21:28

Lajmet

Flasin për “trafikimin e organeve në Kosovë”

Shefi i ekipit special të Komisionit Evropian për hetimin e trafikimit të organeve në Kosovë, Clint Williamson.Shefi i ekipit special të Komisionit Evropian për hetimin e trafikimit të organeve në Kosovë, Clint Williamson.
x
Shefi i ekipit special të Komisionit Evropian për hetimin e trafikimit të organeve në Kosovë, Clint Williamson.
Shefi i ekipit special të Komisionit Evropian për hetimin e trafikimit të organeve në Kosovë, Clint Williamson.
Prokurori serb për krime lufte, Vlladimir Vukçeviq, ka biseduar të enjten me shefin e ekipit special të Komisionit Evropian për hetimin e trafikimit të organeve në Kosovë, Clint Williamson.

“Vukçeviq dhe Williamson kanë shkëmbyer informatat dhe njohuritë, te të cilat kanë ardhur gjatë marrjes në pyetje të disa dëshmitarëve”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë në Beograd, raportojnë mediat atje.

Detaje të tjera nga takimi nuk janë bërë të ditura.

Ekipi i Williamsonit po heton vërejtjet e raportuesit të Këshillit të Evropës, Dick Marty.

Ky i fundit ka akuzuar udhëheqësit kosovarë të luftës, përfshirë kryeministrin Hashim Thaçi, për trafikim të paligjshëm të organeve të të burgosurve serbë.

Autoritetet kosovare i kanë hedhur poshtë akuzat.

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015