E martë, janar 27, 2015 Kosova 23:58

Lajmet

Mbi 8 të vdekur nga një aksident në SHBA

U.S. -- Electoral map of USA election 2012 U.S. -- Electoral map of USA election 2012
x
U.S. -- Electoral map of USA election 2012
U.S. -- Electoral map of USA election 2012
Shërbimi policorë për patrollim në autostrada në Kaliforni (SHBA) ka thënë se mbi 8 persona janë vrarë pasi që një autobus është ishte akisdentuar në një rrugë malore gjatë udhëtimit për në Meksikë.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 6 e gjysmë të dielën në një largësi prej 130 kilometra nga Los Angelos-i kur një autobus kishte dal jashtë kontrollit dhe kishte goditur një vetur dhe më pasë kishte goditur dhe automjete të tjera.

Një zyrtar i lartë policorë, ka bërë të ditur se reth 38 persona janë dërguar në spital, por hetuesit nuk kanë arritur të gjejnë listen në të cilën paraqitet numri i udhëtarëve.

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015