E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 03:47

Si të dëgjohen

Dëgjo Radion Evropa e Lirë. Koha e transmetimeve në valë të shkurtëra është UTC.

Selekto vendin dhe qytetin ku dëshironi ta vendosni qendrën për bashkëpunim

Radio Zerri I Sharrit

Platforma: Radio
Band: FM
Frekuencat: 93,40 MHz
Koha e transmetimit:
09:00 - 09:15 Çdo ditë  
12:00 - 12:15 Çdo ditë  
16:00 - 16:30 Çdo ditë  
21:00 - 21:30 Çdo ditë  

Zgjedh satelitin


HOTBIRD 8

Orbital Location: 13 Degrees East
POLARIZATION: Vertical
FREQ: 12.226 GHZ
FEC: 3/4
NEW SYMBOL RATE: 27.5 MS/s
VIDEO & PCR PID: HB1-8:4260
HB9-28: 4360
DATA RATE: 192 kbps
ENCODING: MPEG2


Ditët e transmetimit Koha e transmetimit Emri i kanalit Comercial (Nokia) Scientific Atlanta
Audio Pid Audio Output Kanali virtual Audio Output
Çdo ditë 09:00 - 09:15 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 12:00 - 12:15 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 16:00 - 16:30 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 21:00 - 21:30 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 09:00 - 09:15 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 12:00 - 12:15 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 16:00 - 16:30 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
Çdo ditë 21:00 - 21:30 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R