E premte, tetor 09, 2015 Kosova 15:57

Në faqen tonë të internetit,  përveç versionit për telefonat celularë www.evropaelire.mobi keni qasje edhe nëpërmjet aplikacionit Android, iPhone dhe iPad.

Faqen e Internetit të Radios Evropa e Lirë mund ta shikoni gjithashtu në cilindo telefon celular, kurdo, kudo dhe është lidhja juaj direkte me zhvillimet në Kosovë, rajon dhe botë.

Vërejtje:  Faqen tonë të internetit mund ta shikoni pa kufizime, por operatori juaj mund t’ju ngarkojë për sasinë e të dhënave që ju shfrytëzoni. Kontrolloni me operatorin tuaj shpenzimet e mundshme.

 
ANDROID dhe iPHONE

Keni smartphone? Tani ju mund t’i merrni lajmet dhe informacionet e fundit nga REL drejtpërdrejt nga telefoni juaj. Aplikacionet tona për telefonat mobilë janë në dispozicion për telefona mobilë që e kanë sistemin operativ Android ose iPhone.
Me aplikacionin tonë ju mund të:

  • Lexoni, edhe përgjatë kohës sa jeni duke dëgjuar audio.
  • Shkarkoni tekste, video dhe fotografi, që mund t’i lexoni, dëgjoni dhe shikoni edhe pa qenë online.
  • Dëshironi të keni lajme të menjëhershme dhe t’i ndani ato me rrethin tuaj? Përdorni aplikacionin tonë që të na dërgoni raportin tuaj, fotografitë apo videot direkt nga telefoni juaj.
  • Dëgjoni programet tona në radio, pa pasur nevojë t’i shkarkoni.
  • Ndajini dhe shpërndajini tregimet tuaja të parapëlqyera, videot dhe fotografitë me e-mail, Twitter dhe Facebook.


Shkarkoni aplikacionin për Android dhe iPhone ose iPad:

App Store App Store QR Android Market Android Market QR

 

Keni pyetje se si ta përdorni këtë aplikacion? Na dërgoni e-mail në radioevropaelire@gmail.com.