E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 18:48

Regjistrimi

Mirësevini në faqen e regjistrimit të Radios Evropa e Lirë RFE/RL

Ne duam që komunikimi ynë me vizitorët të jetë sa më i thjeshtë. Këtu mund të gjeni të dhëna për informatat javore apo ditore, të cilat mund t'i merrni në mënyrë elektronike përmes e-mailit tuaj personal, njoftime për pranimin automatik të lajmeve, si dhe t'i dëgjoni programet tona.

Posta elektronike
Shërbimi i cili në anglisht quhet "E-newsletter service", është në ndërtim e sipër, por ju mund të regjistroheni që t'i merrni lajmet kryesore, analizat apo përmbajtjet tjera. Ndërkohë, ju mund të na dërgoni e-mail, dhe ne do t'ju regjistrojmë sapo shërbimi të vihet në funksionim.

Funksioni RSS
Ndërkohë, kronikat e Radios Evropa e Lirë munden automatikisht të dërgohen në desktop-in tuaj përmes funksionit RSS.

Podcast
Nëse dëshironi të dëgjoni ndonjë program apo emision të Radios Evropa e Lirë, vizitoni faqen Podcast, e cila mundëson shkarkimin automatik dhe dëgjimin e tyre në kompjutorin tuaj.