Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, mars 28, 2015 Kosova 23:13

Multimedia

Vaclav Havel nëpër vite

Postuar më 18.12.2011

Vaclav Havel nëpër vite