Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 21:07

Multimedia

Obama dhe Romney "në Prishtinë"

Postuar më 05.11.2012

Dy kandidatët presidencialë në Shtetet e Bashkuara, Barack Obama dhe Mitt Romney, kanë "vizituar Prishtinën" sot. Nën organizimin e ambasadës amerikane në Prishtinë, në sheshin Nëna Terezë, qytetarët ndaleshin për t'u fotografuar dhe për t'u bërë pjesë e etheve zgjedhore në Amerikë.