Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 08:27

Multimedia

Festë dhe zhgënjim për rizgjedhjen e Obamës

Postuar më 07.11.2012

Presidenti amerikan Barak Obama ka fituar rizgjedhjen në një mandat të dytë katërvjeçar, duke mundur rivalin e Partisë Republikane Mitt Romney.