Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 02:36

Multimedia

Flamujt shqiptarë gjatë një shekulli

Postuar më 11.11.2012

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, në Prishtinë është hapur një ekspozitë me flamuj shqiptarë nga viti 1912 -2012.