Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 01:11

Multimedia

  • Belgjikë
  • Spanjë
  • Spanjë
  • Spanjë
  • Belgjikë
  • Spanjë
  • Spanjë
  • Spanjë 
  • Portugali

Protesta kundër kursimeve në Evropë

Postuar më 14.11.2012

Punëtorët përgjatë Evropës po marrin pjesë në greva dhe protesta kundër masave të shtrëngimit të qeverive dhe rritjes së papunësisë.