Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 04:18

Multimedia

Vetëvendosje kërkon dorëheqjen e ministrit Rexhepi

Postuar më 25.11.2012

Lëvizja Vetëvendosje kritikoi sërish ministrin e Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, duke kërkuar dorëheqjen e tij. Kësaj radhe, anëtarë të Vetëvendosjes, kishin zgjedhur sheshin “Nëna Terezë” të zbulonin pankartat, në të jepeshin arsyet pse Rexhepi duhej të jepte dorëheqje.