Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 19:18

Multimedia

Prishtina feston 100 vjetorin

Postuar më 26.11.2012

Me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, qyteti i Prishtinës ka marrë pamje tjetër. Rrugëve të kryeqytetit kosovar vërehen flamuj kuqezi, të vendosur nga kompani dhe shitore të ndryshme. Qytetarët, po ashtu kanë dekoruar ballkonet dhe dritaret e tyre.