Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 17:28

Mustaqet e pavarësisë

Postuar më 26.11.2012


Në kuadër të festimeve për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë, në Prishtinë sot janë mbledhur “burrat me mustaqe”, për të nderuar figurat historike që vunë themelet e shtetit shqiptar.