Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 23:02

Festa e Flamurit në Tiranë

Postuar më 27.11.2012


Fotografi me pamje nga Tirana, ku po festohet 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë.

1

Albania - Kosovar singer Rita Ora, 28Nov2012

2

Parakalimi i Forcave të Armatosura të Shqipërisë

3

Pjesë e parakalimit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, ishte edhe Forca e Sigurisë e Kosovës

4

Albania -- Albania's special army forces march during a parade to celebrate the country's 100th anniversary of independence in Tirana, 28Nov2012

6

Albania - Albanian Armed Forces parade 28Nov2012

14

Sheshi në Tiranë...

15

Harta e Shqipërisë

16

Skënderbeu...

17

Rrugët në Tiranë...

18

Ndërtesa e Qeverisë së Shqipërisë...

19

Shpata dhe përkrenarja e Skenderbeut...