Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 23:02

Koncert për viktimat e stuhisë Sandy

Postuar më 13.12.2012


Në Madison Square Garden të New Yorkut, artistë të njohur kanë interpretuar në një koncert bamirës "12-12-12", për viktimat e stuhisë Sandy. Është zgjedhur pikërisht data 12 dhjetor 2012, për të shënuar një pikënisje të re në jetë.

1

Paul McCartney

2

Paul McCartney 

3

Koncerti bamirës "12-12-12"

4

Mick Jagger dhe Rolling Stones 

5

Kanye West 

6

Bruce Springsteen