Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 13:19

Programi i mëngjesit

Masakra në shkollë në Newtown

Postuar më 15.12.2012

Sulmi në një shkollë fillore në Konektikat të Shteteve të Bashkuara ka lënë të vrarë 20 fëmijë dhe 6 mësues e punonjës shkolle. E vrarë është gjetur në shtëpinë e saj edhe e ëma e sulmuesit, i cili më pas vrau veten.