Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 04:51

Multimedia

Kremta e Krishtlindjeve në Prishtinë

Postuar më 25.12.2012

Duke kënduar këngë e lutje dhe u duke lexuar fragmente nga Bibla, qindra të krishterë prishtinas morën pjesë në meshën e cila u organizua në kishën katolike, Shën Ndou në Prishtinë. Fotografoi: Arton Konushevci