Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 01:29

Multimedia

Përmbytjet në Bagdad

Postuar më 04.01.2013

Përmbytjet bllokuan pjesë të Bagdadit, pas disa ditë reshjesh shiu nga më të mëdhatë në 30 vjet. Një javë më vonë, kryeqyteti irakian - sistemi i kanalizimeve i të cilit nuk është i pajisur për të përballuar reshje të mëdha - po përballet ende me pasojat e këtyre reshjeve. Abbas Khadher i Radios Evropa e Lirë shërbimi në Irak sjell foto nga përmbytjet në Irak.