Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 15:15

Fituesit e garës së fotografisë "National Geographic"

Postuar më 10.01.2013


Fotografitë që fituan garën e fotografisë për dimrin e vitit 2012, të "National Geographic"...