Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 07:58

Saint Petersburg nderon Steve Jobs-in

Postuar më 10.01.2013


Një iPhone gjidant, 3 metra i gjatë, u vendos në Saint Petersburg, si një monument për të nderuar Steve Jobs-in, bashkëpronarin e kompanisë Apple. Ekrani i këtij monumenti është i lëvizshëm, duke treguar video, foto dhe shkrime, që përshkruajnë momente të jetës së vizionarit.