Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 12:16

Multimedia

Mbështetje për Luginën e Preshevës

Postuar më 16.01.2013

Studentë nga Universiteti të Prishtinës kanë mbajtur një marrsh protestues në mbështetje të shqiptarëve të Luginës së Preshevës, ndaj të cilëve, siç u tha, po ushtrohet presion i vazhdueshëm nga autoritetet në Serbi për të larguar lapidarin kushtuar ish-pjesëtarëve të UÇPMB-së.