Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 05:04

Multimedia

 • Pesë vjet shtet...
 • Kosova 5 vjet shtet, Prishtinë 2013...
 • 17 Shkurt 2012, Prishtinë...
 • Parakalimi i Gardës së Nderit (Forca e Sigurisë e Kosovës), Prishtinë shkurt 2012...
 • 17 Shkurt 2012...
 • 17 Shkurt 2012...
 • 17 Shkurt 2012...
 • Prishtinë, 17 Shkurt 2011...
 • 17 Shkurt 2011, Mitrovicë...
 • 17 Shkurt 2011...
 • 17 Shkurt 2011, Prishtinë...
 • Festimi i përvjetorit të tretë të pavarësisë...
 • 17 Shkurt 2011...
 • Kaçanikasit vazhdojnë të festojnë vetëm me flamurin kombëtar...
 •  17 Shkurt 2011, Prishtinë...
 • Përvjetori i tretë i pavarësisë, 17 Shkurt 2011...
 • 17 Shkurt 2010...
 • Prishtinë, 17 shkurt 2010...
 • 17 Shkurt 2010...
 • 17 Shkurt 2010...
 • Përvjetori i parë i pavarësisë - 1 vit shtet, 17 Shkurt 2009... 
 • 17 Shkurt 2009...
 • 17 Shkurt 2009...
 •  17 Shkurt 2009...
 • Deklarata e Pavarësisë së Kosovës 17 Shkurt 2008...
 • Kryeministri Hashim Thaçi pas leximit të Deklaratës së Pavarësisë 17 Shkurt 2008.
 • 17 Shkurt 2008...
 • Obelisku i Pavarësisë 'NEWBORN', 17 Shkurt 2008...
 • Atmosferë feste në rrugët e Prishtinës - qytetarët festojnë me flamurin kombëtar dhe atë amerikan 17 Shkurt 2008.

Pesë vjet shtet

Postuar më 16.02.2013

Të dielën Kosova shënon 5 vjet të ekzistimit si shtet i pavarur. Përmes fotografive, Radio Evropa e Lirë sjell atmosferën festive të përvjetorëve të pavarësisë, që nga shpallja.