Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 17:14

Multimedia

Lieberman flet për Iranin (pjesa e dytë)i
|| 0:00:00
...  
 
X
26.08.2012
Senatori i Shteteve të Bashkuara, Xhozef Liberman, ka thënë se ka prova të qarta se Irani përpiqet të ndërtojë armë bërthamore. Nëse Republika Islamike arrin këtë qëllim, ajo do të paraqesë kërcënim për botën, ka thënë Liberman.

Lieberman flet për Iranin (pjesa e dytë)

Postuar më 26.08.2012

Senatori i Shteteve të Bashkuara, Xhozef Liberman, ka thënë se ka prova të qarta se Irani përpiqet të ndërtojë armë bërthamore. Nëse Republika Islamike arrin këtë qëllim, ajo do të paraqesë kërcënim për botën, ka thënë Liberman.