Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 11:11

Multimedia

Vazhdojnë protestat në Kajroi
X
13.09.2012
Përleshjet pasojnë tensionet në rritje kundër misioneve amerikane në rajon, të cilat, të martën, rezultuan me vrasjen e ambasadorit të Shteteve të Bashkuara, Kristofer Stivens, në Bengazi të Libisë, ashtu si edhe të tre zyrtarëve të tjerë amerikanë.

Vazhdojnë protestat në Kajro

Postuar më 13.09.2012

Përleshjet pasojnë tensionet në rritje kundër misioneve amerikane në rajon, të cilat, të martën, rezultuan me vrasjen e ambasadorit të Shteteve të Bashkuara, Kristofer Stivens, në Bengazi të Libisë, ashtu si edhe të tre zyrtarëve të tjerë amerikanë.