Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 06:11

Multimedia

Mbahen zgjedhjet presidenciale në SHBAi
X
06.11.2012
Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot mbahen zgjedhjet presidenciale, të cilat do të përcaktojnë se kush do ta udhëheqë vendin gjatë katër viteve të ardhshme: Barack Obama, president i tanishëm i SHBA-ve, apo Mitt Romney, kandidati republikan për president.

Mbahen zgjedhjet presidenciale në SHBA

Postuar më 06.11.2012

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot mbahen zgjedhjet presidenciale, të cilat do të përcaktojnë se kush do ta udhëheqë vendin gjatë katër viteve të ardhshme: Barack Obama, president i tanishëm i SHBA-ve, apo Mitt Romney, kandidati republikan për president.