Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 07:58

Multimedia

Shpjegim: Kolegji Zgjedhor dhe Shtetet e lëkundurai
X
05.11.2012
Dhjetëra miliona amerikanë, që hedhin votën e tyre, do të votojnë për formimin e “Kolegjit Zgjedhor” të përbërë nga 538 anëtarë. Secili nga 50 shtetet dhe Uashigntoni ka një numër të caktuar të delegatëve, varësisht nga popullsia.

Shpjegim: Kolegji Zgjedhor dhe Shtetet e lëkundura

Postuar më 05.11.2012

Dhjetëra miliona amerikanë, që hedhin votën e tyre, do të votojnë për formimin e “Kolegjit Zgjedhor” të përbërë nga 538 anëtarë. Secili nga 50 shtetet dhe Uashigntoni ka një numër të caktuar të delegatëve, varësisht nga popullsia.