Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 07:54

Multimedia

Obama mban fjalimin e fitoresi
X
07.11.2012
Barack Obama e nisi fjalimin duke iu falenderuar votuesve dhe duke ia atribuar fitoren mbështetësve të tij. Obama tha se detyra për ta “bërë të përsosur unionin tonë, ka shkuar përpara… dhe arsyeja jeni ju”.

Obama mban fjalimin e fitores

Postuar më 07.11.2012

Barack Obama e nisi fjalimin duke iu falenderuar votuesve dhe duke ia atribuar fitoren mbështetësve të tij. Obama tha se detyra për ta “bërë të përsosur unionin tonë, ka shkuar përpara… dhe arsyeja jeni ju”.