Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 13:15

Multimedia

Kenia feston për Obamëni
X
07.11.2012
Rizgjedhja e presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, është festuar në Indonezi, ku Obama ka jetuar si fëmijë, dhe në Keni, prej nga ka prejardhjen. Duke folur në fshatin Kogelo, gjyshja e presidentit, Sara Obama, i ka kërkuar nipit që të punojë shumë dhe ka thënë se ai është i mirëseardhur që të vizitojë Keninë në çdo kohë.

Kenia feston për Obamën

Postuar më 07.11.2012

Rizgjedhja e presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, është festuar në Indonezi, ku Obama ka jetuar si fëmijë, dhe në Keni, prej nga ka prejardhjen. Duke folur në fshatin Kogelo, gjyshja e presidentit, Sara Obama, i ka kërkuar nipit që të punojë shumë dhe ka thënë se ai është i mirëseardhur që të vizitojë Keninë në çdo kohë.