Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 19:17

Multimedia

Nga sulmet në Afganistan vriten dhjetëra njerëzi
X
08.11.2012
Zyrtarët thonë se të paktën 18 njerëz janë vrarë sot në tri sulme të ndara në Afganistan. Sulmet po ndodhin në një kohë kur forcat afgane po i marrin përsipër përgjegjësitë për sigurinë e vendit.

Nga sulmet në Afganistan vriten dhjetëra njerëz

Postuar më 08.11.2012

Zyrtarët thonë se të paktën 18 njerëz janë vrarë sot në tri sulme të ndara në Afganistan. Sulmet po ndodhin në një kohë kur forcat afgane po i marrin përsipër përgjegjësitë për sigurinë e vendit.