Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 16:54

Multimedia

Obama i përlotur falënderon stafin e fushatësi
X
09.11.2012
Në një video të publikuar nga fushata e tij, presidenti amerikan, Barack Obama, shihet i përlotur teksa falënderon vullnetarët dhe anëtarët e stafit të tij në Çikago, disa ditë pas fitores në zgjedhjet presidenciale.

Obama i përlotur falënderon stafin e fushatës

Postuar më 09.11.2012

Në një video të publikuar nga fushata e tij, presidenti amerikan, Barack Obama, shihet i përlotur teksa falënderon vullnetarët dhe anëtarët e stafit të tij në Çikago, disa ditë pas fitores në zgjedhjet presidenciale.