Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 23:02

Multimedia

Kouchner: Kurrë nuk kam dëgjuar për “Shtëpinë e verdhë”i
|| 0:00:00
...  
 
X
Zijadin Gashi
09.11.2012
“Unë kurrë nuk kam dëgjuar për trafik organesh kur kam qenë në detyrë (shef i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë – UNMIK)..., kurrë, kurrë”, është shprehur Kouchner.

Kouchner: Kurrë nuk kam dëgjuar për “Shtëpinë e verdhë”

Postuar më 09.11.2012

“Unë kurrë nuk kam dëgjuar për trafik organesh kur kam qenë në detyrë (shef i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë – UNMIK)..., kurrë, kurrë”, është shprehur Kouchner.