Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 02:36

Multimedia

Ndizet sërish llamba në Statujën e Lirisëi
|| 0:00:00
...  
 
X
10.11.2012
Lallmba e Statujës së Lirisë u ndez përsëri më 9 nëntor për herë të parë që kur u dëmtuan nga stuhia Sandy, gati dy javë më parë. Video: Reuters

Ndizet sërish llamba në Statujën e Lirisë

Postuar më 10.11.2012

Lallmba e Statujës së Lirisë u ndez përsëri më 9 nëntor për herë të parë që kur u dëmtuan nga stuhia Sandy, gati dy javë më parë. Video: Reuters