Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 04:21

Multimedia

Filigrani - zanat në shuarjei
|| 0:00:00
...  
 
X
RFE /RL
11.11.2012
Teknologjia moderne ka bërë që disa zanate të vjetra të bartura nëpër breza në Kosovë, të ndihen të rrezikuara. I tillë është edhe ai filigranit, ose punimit me dorë të stolive dhe zbukurimeve prej ari dhe argjendi.

Filigrani - zanat në shuarje

RFE /RL

Postuar më 11.11.2012

Teknologjia moderne ka bërë që disa zanate të vjetra të bartura nëpër breza në Kosovë, të ndihen të rrezikuara. I tillë është edhe ai filigranit, ose punimit me dorë të stolive dhe zbukurimeve prej ari dhe argjendi.